Ervaar de ultieme vrijheid van kitesurfen

Ervaar de ultieme vrijheid van kitesurfen en vanlife aan boord van dekitesurfbus.nl Waarom dit de ultieme combinatie is om ook als persoon te groeien? Check hier.

Kitesurf cursus & avontuur reizen 


Wil jij de gaafste kitesurf spots van Europa ontdekken, op de meest bijzondere plekken kiten, unieke downwinders maken? Of onder begeleiding beginnen met kitesurfen en een complete kitesurf cursus, hoger leren springen of leren hydofoilen? Kom aan boord voor een onvergetelijk kitesurf avontuur! Check: www.dekitesurfbus.nl

Ervaar de ultieme kitesurf experience. Met ons basiskamp op wielen gaan we de wind achterna en op avontuur langs de mooiste spots!  Overnachten aan de spot, van big air storm chasing, gave downwinders langs de kust,  de beste vlak water spots,  wij gaan en staan waar we willen en jij reist mee!

Omdat we helemaal zelfvoorzienend zijn kunnen we obv actuele weersvoorspellingen per dag besluiten waar we naar toe gaan!
Ik kan lesgeven, coachen, lekker mee doen of assistent op het droge spelen!

Beginners

Kom aan boord en ik leer je alle fijne kneepjes van het vak! 4 daagse prive cursus waardoor er naast praktijk ook alle tijd is voor theorie, materiaal, veiligheid en alles wat je wilt weten over kitesurfen! Een kitecursus van A tot Z volgens IKO standaard.

Omdat ons basiskamp op wielen staat gaan we de wind achterna, je boekt dus met windgarantie!* 

Advanced riders

Wil je hoger leren springen, backrolls leren? Leren foilen? Of leren springen met de foil? Kom aan boord, we rijden naar de beste spots om jou skills optimaal te ontwikkelen.

Het unieke aan deze ervaring:

Kitesurf avonturen

Kitesurf lessen

 • Kitesurf avonturen met wind garantie
 • Samen ontdekken we de gaafste spots van Europa
 • Na afloop overnachten we aan de spot, dus echt kite, eat, sleep repeat.
 • Unieke downwinders, hydorifoil sessies, storm chasing, maar net wat we willen
 • We kunnen per dag obv windvoorspellingen besluiten waar we gaan en staan
 • Unieke kitesurf ervaring alleen
 • Unieke combinatie met wildkamperen en off-grid leven
 • Optioneel te combineren met persoonlijke ontwikkeling
 • 4 daagse prive kitecursus (beginners en advanced + hydrofoil) alleen of samen met jou buddy
 • Leren kitesurfen op de beste locaties in Europa
 • Wind garantie; we rijden naar de wind toe!
 • 4 fulltime dagen samen op pad inclusief overnachting
 • Alle tijd voor praktijk, theorie, materiaal kennis en veiligheid; waardoor je echt in 1 x klaar bent om zelfstandig verder te gaan!
 • Lessen volgens IKO standaard 
 • Lessen met boot: we hebben onze boot mee en kunnen daarom ook met aflandige wind les geven 
 • We maken gebruik van BBtalk; hierdoor kunnen we op het water met elkaar praten 
 • Optioneel te combineren met persoonlijk ontwikkelingsprogramma

Op het water vergeet je totaal de tijd

 

Voor veel mensen is het uitdagend om te ontspannen, om te gaan sporten, om rust in het hoofd te krijgen. Als je dat herkent kom dan zeker aan boord want kitesurfen is echt by far de meest leuke manier om ontspanning in je hoofd te combineren met een super workout. Je hebt namelijk tijdens het kiten helemaal niet het gevoel hdat je aan het sporten bent. Het is veel meer buiten spelen, een geweldig vrijheidsgevoel en tijdens je sessie ga je helemaal op in de elementen van de golven, de wind, het geef je echt een super rush, je vergeet totaal de tijd en hebt super veel fun terwijl je een keidharde workout doet. Ontspanning door inspanning. En het mooiste is: Nederland is een vd beste landen voor deze sport. We hebben zoveel water en zoveel wint! De meeste world champions komen uit Nederland!! En last but not least: de herfst gaat jou favoriete seizoen worden!!

 

Kitesurfen is veel makkelijker dan je denkt.
Stel je eens voor: een sport waar niet tegen aan te sporten is, een super workout die nog verslavend werkt ook. Sporten terwijl je het gevoel heb buiten te spelen, echt de ultieme vrijheid te ervaren, totaal een met de elementen. En het is zo'n dynamische sport, elke keer zijn de condities anders en je hebt opeens honderden aan nieuwe vakantie bestemmingen en je kan heel veel verschillende kanten op, van rustig cruizen over het water, hydrofoilen tot je bejaard bent of big air jumping tijdens de meest heftige herfst stormen!

Ik zeg altijd: als je in Nederland woont kan je beter aan kitesurfen doen dan aan wintersport! De beste kitesurfers ter wereld komen uit Nederland! Logisch want zoveel wind en water vind je bijna nergens anders.

Maak van de herfst je favoriete seizoen.

Misschien denk je dat kitesurfen moeilijk is, gevaarlijk is, dat jij er niet voor gemaakt bent. Dat is tegenwoordig echt onzin! Kom aan boord en ik neem je hand in hand van A tot Z mee zodat jij echt alles leert, van theorie, veiligheid, materiaal tot de waterstart tot aan flatgebouw hoog springen. Het is net als fietsen, je maakt het zo gek als jezelf wilt, kunt lekker cruisen in de zon, of big air storm chasen en meters hoog vliegen. Wat jij wil!

Vliegen door de lucht tijdens herfsstormen geeft je echt het gevoel alive te zijn!!